Különleges torták > Torta - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Különleges torták > 9 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Répatorta.hu
http://www.repatorta.hu/

Cégünk az Absolute Trade Bt. 1995. óta foglalkozik prémium kategóriába tartozó termékek forgalmazásával. Répatorta receptek. 100% tartósítószer nélkül.

Répatorta.hu
Marcipántorták
http://lenke-torta.lapunk.hu/

Nézelődj a tortáim között,kérdezz és írjál ha kérdésed van a figurális tortadíszítéssel kapcsolatban. A fórumba is várlak.

Marcipántorták
Virágtorták
http://www.viragkoktel.hu/

Rendeljen élő virágból készített tortáink közül: Születésnapokra, házassági évfordulókra, ajándékba. Szenzációs újdonságként szolgál virágtortánk! Diszdobozban szállitjuk torta tányér nélkül gyertyakészlettel együtt.

Virágtorták
Rimóczi-Art - Édesszobrász
http://www.rimoczi-art.hu/

Üdvözlöm az első édesszobor webáruházban. Rendeljen magának vagy családtagjának különféle alkalmakra édesszobrot. Különleges igényeket is teljesítek a relitás határain belül. Édesszobrok - Grillázstorták.

Rimóczi-Art - Édesszobrász
Karácsonyi torták
http://www.horvathcukraszda.hu/husvet.php?menu=20

Horváth Cukrászda - Budapest - Karácsonyi, Szilveszteri, Húsvéti, Valentin-napi torta ajánlatok.

Karácsonyi torták
Ilyen az ország tortája - 2008
http://www.blikk.hu/cikk.php?cikk=111620

Az ország születésnapja, azaz a közelgő augusztus 20. alkalmával a Miniszterelnöki Hivatal idén is felkérte a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestületét, hogy alkossanak meg egy tortaújdonságot. A győztes egy szatmári szilvával készült recept lett.

Ilyen az ország tortája - 2008
Álompasi tortaforma
http://www.bigyoshop.hu/index.php?honnan=12&term=ALOMPASI_TORTAFORMA&oldal=e ...

Tökéletes pasinak lenni nem egyszerű dolog manapság. A hozzávalók: lendületes ápolt külső, pazar humorérzék, édes de férfias természet...Szóval - huhh ez nem kis feladat. Ha egymásra rakjuk ezen abszurd követelmények mindegyikét egy kicsit ijesztő, de nem aggódunk mert van egy másik út, mely szintén a nők szívébe vezető út is lehet, és kisebb erőfeszítést igényel. Bemutatjuk ezt az Adonishoz hasonló süteményformát, amivel tökéletes pasit tudsz sütni. A díszítést és az alkalmat rád bízzuk, bár lennének ötleteink.

Álompasi tortaforma
Gesztenyés teatorta - Cziniel módra
http://landra.hu/cikkek/cukraszat/gesztenyetorta

A Budapesti Római-parton működő Cziniel Cukrászdát a tavaly áprilisi számunkban mutattuk be Önöknek. Most az egyik specialitásukat, a Gesztenyés teatorta elkészítését, receptjét osztják meg Önökkel. A torta története 1978-ban kezdődött, amikor a Hilton szállodában mestervacsorára készült 12 mesterszakács és mestercukrász Paár Gyula vezetésével. Ekkor alkotta meg a menüsor befejezésére, desszertként a Gesztenyés teatortát Ziniel Barnabás.

Gesztenyés teatorta - Cziniel módra
Óra torta szilveszterre
http://sugarfantasie.blogspot.sk/2014/06/a-mulo-ido-avagy-2014-es-ev-elso-to ...

Egy nagyon különleges csokimázból készített antik stílusú óra, a torta tetején. Szilveszterre, újév alkalmából nagyon ötletes édesség.

Óra torta szilveszterre
Hirdetések
Oldal leírása
torta.wyw.hu: Torta katalógus: Finom torta receptek, tortarendelés online. Fényképes esküvői, születésnapi torták. Cukrászatok, tortadíszítés és a tortasütés kellékei.
Gyűjteményünkben 262 válogatott torta témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 262 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 152871