Tortarendelés vidéken > Torta - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Tortarendelés vidéken > 22 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Solymár - Zazzi Cukrászda és kávézó
http://www.zazzi.hu/

A solymári Zazzi cukrászdát 2005-ben alapította Csanda Zsófia, Dr. Erdős Melinda és Varga Margit. Cukrászdánk különlegességei a francia ihletésű sütemények, a gyümölcs-, csokoládé- és karamellhabok, melyek Magyarországon ritkaságnak számítanak. Ezek mellett azonban a házias sütemények és a hagyományos magyar cukrásztermékek - Dobos-torta, krémes, Eszterházy-torta, lúdláb stb. - is megtalálhatók választékunkban. Egyedi igények szerint készítünk tortákat esküvőkre és más rendezvényekre is.

Solymár - Zazzi Cukrászda és kávézó
Veszprém - Schőnig Cukrászda és Kávéház
http://www.schonigcukraszda.hu/

Termékeinket a helyszínen készítjük, melyek között megtalálhatók a tradicionális receptek, vagy a kor trendjének megfelelő könnyű és gyümölcsös édességek. Saját főzésű fagylaltjainkat, fagylalt különlegességeinket széles választékban, egész évben kínáljuk. Újdonságaink a cukormentes sütemények, torták, fagylaltok.

Veszprém - Schőnig Cukrászda és Kávéház
Gyöngyös - Malomudvar Cukrászda
http://www.malomudvar.hu/

Malomudvar Étterem Cukrászda és Rendezvényház. A Malomudvar Cukrászda önálló cukrászműhellyel rendelkezik. Termék portfóliónk kialakítását hosszas kutatómunka és kísérletezés előzte meg. A Malomudvar Cukrászdát és a hozzá tartozó Kismalom Cukrászdát is kifinomult elegancia jellemzi. Nem titkolt célunk a már-már feledésbe merülő kávéházi kultúra felelevenítése. Cukrászdánk remek helyszín pároknak, családoknak, üzleti megbeszélésekhez, ahol egy sütemény és egy kiváló olasz kávé mellett beszélgethetnek. Naponta több mint ötvenféle süteménnyel, tortával várjuk kedves vendégeinket, amelyek közt megtalálhatók a hagyományos klasszikus sütemények, mint például az eredeti recept alapján készülő dobostorta, valamint saját receptúra alapján készült termékek, mint például a malomtorta. Egyedi megrendelés alapján bármilyen formájú és méretű tortát is elkészítünk. Egyik legfontosabb családi esemény az emberek életében az esküvő.

Gyöngyös - Malomudvar Cukrászda
Pécs - Ledina Cukrászda és Étterem
http://www.ledina.hu/

Süteményeinket, valamint különböző tortáinkat, melyek lehetnek hagyományos, figurás, ostyalapos, fényképes, alkalmi, különleges, vagy akár esküvői jellegűek is, hagyományos receptek alapján készítjük. Valamennyi, a cukrász-műhelyünkben elkészített sütemény megrendelhető. Az előre megrendelt és elkészített süteményeket kérésre, naponta két alkalommal (10-11 óra valamint 16-17 óra között ) kiszállítjuk a város területén.

Pécs - Ledina Cukrászda és Étterem
Debrecen - Gara Cukrászda
http://www.garacukraszda.hu/

A cukrászdában található sütemények más üzletben nem kaphatóak, egyéni recept alapján készülnek egy korszerûen felszerelt cukrászüzemben, jól képzett cukrászok munkájával. Online tortaösszeállítási lehetőség.

Debrecen - Gara Cukrászda
Sopron - Dömötöri Cukrászda & Kávéház
http://www.domotoricukraszda.hu/

A cukrászdai rész naponta megújuló süteményválasztéka nem csak a helyben fogyasztók igényeit elégítik ki, hiszen a cukrászüzem termelésének nagy részét az elvitelre történő értékesítés teszi ki. Állandóan kapható egész tortáink közül kedvére választhat és máris az ünnepi asztalra teheti.

Sopron - Dömötöri Cukrászda & Kávéház
Szombathely - Mészáros Cukrászda
http://meszaroscukraszda.hu/

Hagyomány- és családtisztelet, ízek és illatok kavalkádja. Torták, sütemények, fagylaltok - minden, ami megédesíti az életet! Szombathelyen évtizedek óta ezt nyújtja, erről híres - A Mészáros.

Szombathely - Mészáros Cukrászda
Tradíció cukrászat - Győr
http://www.tradiciocukraszat.hu/

Sütemény rendelés, Esküvői torta rendelés, hagyományos torták és forma torták rendelésre Győr és környékén. Nagy választék sütemény és más cukrászdai termékek területén. Naponta több, mint 50 különböző sütemény, a tradicionális süteményektől a modern süteményekig. Klasszikus receptek és saját készítésű ajánlatok. Online ajánlatkérés és tortarendelés.

Tradíció cukrászat - Győr
Viniczai Cukrászda Székesfehérvár
http://www.viniczaicukraszda.com/

Látogasson el cukrászdánkba ahol saját receptek alapján készült sütemények, torták, főzött fagylaltok széles választékával várjuk.

Viniczai Cukrászda Székesfehérvár
Érd - Pataki cukrászda
http://www.patakicukraszda.hu/

Pataki cukrászda - Édességek, sütemények, torták, fagylaltok, koktélok. 2030 Érd, Balatoni út 61.

Érd - Pataki cukrászda
Veszprém - KoKo Cukrászda
http://www.kokocukraszda.hu/

A magyar gasztronómia hagyományait őrző sütemények mellett korszerű, egészséges, könnyű, főzöttkrémes és gyümölcsös süteményeket, tortákat készítünk. Saját főzésű fagylaltjaink széles választékát kínáljuk egész évben. Tortarendeléseket mindkét üzletben azonos áron személyesen, valamint a 88-560050-es telefonszámon is felveszünk. Közel 50 féle tortából válogathat, de egyéni kívánságokat is igyekszünk teljesíteni. Menyasszonyi tortát 2-6 emeletesig különböző ízben, színben és díszítési stílusban az ifjú pár igénye szerint készítjük el. Esküvőkre és nagyobb rendezvényekre megrendeléseiket hűtőkocsival kiszállítjuk.

Veszprém - KoKo Cukrászda
Mosonmagyaróvár - Éva Cukrászat
http://www.evacukraszat.hu/

Bőcs Éva Okleveles-aranyérmes cukrász. Sütemények, torták széles választéka.

Mosonmagyaróvár - Éva Cukrászat
Székesfehérvár - Damniczki Cukrászda
http://www.damniczki.hu/

Cukrászdáink 1992 óta csábítják az édes ízek kedvelőit. Lelkes csapatunk fiatalokból áll, akik szeretik a kihívásokat, örömmel fogadják a különleges és szokatlan kívánságokat is. Legnépszerűbb termékeink az esküvői torták és az aprólékosan kidolgozott forma-torták. Különleges formájú tortáinkat családi és vállalati rendezvényekre egyaránt szívesen ajánljuk.

Székesfehérvár - Damniczki Cukrászda
Paféliget cukrászda
http://www.parfeliget.com

A Parféliget Bt. által üzemeltetett cukrászda hivatalos honlapja. A cukrászda a 11.-es főút mellett, Tahiban tlálható. Nosztalgikus, és kézműves cukrászati termékek készítésével foglalkoznak, az online rendelt süteményeket házhoz is szállítják.

Paféliget cukrászda
Előszállás - Sarokház Cukrászda
http://sarokhazcukraszda.hu/

Fő profilunkká vált, hogy rendezvényekre és nagyszabású családi összejövetelekre készítjük cukrásztermékeinket a házi jellegű süteményektől kezdve a grillázstortákon (pörköltcukor) keresztül a mennyasszonyi tortákig bezárólag.

Előszállás - Sarokház Cukrászda
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
torta.wyw.hu: Torta katalógus: Finom torta receptek, tortarendelés online. Fényképes esküvői, születésnapi torták. Cukrászatok, tortadíszítés és a tortasütés kellékei.
Gyűjteményünkben 262 válogatott torta témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 262 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 152871