Talált weboldalak ebben a kategóriában: Torta receptek > Gesztenyés > 7 weboldal. Kategória leírása:
Gesztenyepüré-tortahttp://www.mindmegette.hu/index.php?apps=recept&recept=4637 Elkészítés: 1,5 csomag gesztenyéből cseresznyeszem méretű golyócskákat formálunk. A másik 1,5 csomag gesztenyét kikeverjük a porcukorral, és kb. 1 dl tejszínnel, puha krémmé. A piskótát megkenjük nagyon vékonyan ezzel a krémmel... Királyi gesztenyetortahttp://www.gesztenyemarci.hu/index.php?l=finomsag&id=13 A margarint a tojássárgájával, a cukor 2/3-ával és a Maroni Arany gesztenyepürével kihabosítjuk. Habbá verjük a tojásfehérjét a megmaradt 1/3 cukorral, majd összekeverjük, és a végén belekeverjük a lisztben elkevert mandulát. Margarinnal kikent tortaformába töltjük, és előmelegített sütőben 180 °C sütjük. Ha a tortakarikánk kihűlt, 3 részre vágjuk... Gesztenyés torta 2http://www.mindmegette.hu/index.php?apps=recept&recept=10737 A piskótához a tojásokat feltörjük (nem választjuk szét), és a cukorral kb. 8 percig keverjük robotgéppel. Ennyi idő alatt világossárga hab képződik, mely szinte kocsonyás állagú... Gesztenyés tortahttp://www.mindmegette.hu/index.php?apps=recept&recept=2447 Megjegyzés: Akkor a legjobb, ha egy éjszakát fagyasztjuk és utána szeleteljük. ízletes.hu - Gesztenyetortahttp://www.izletes.hu/desszert/torta/618 A tojásokat szétválasztjuk. A fehérjét habbá verjük, majd hozzáadjuk a sárgáját, a cukrot, a réteslisztet és 5 dkg olvasztott, langyos vajat. Kizsírozunk egy kb. 25 cm átmérőjű tortaformát, és a masszát beletöltjük, majd megsütjük.
Elkészítjük a pudingport, belekeverjük a kakaót, 5 dkg vajat és 2 evőkanál rumot, majd a tésztára öntjük. 30 percre hűtőbe tesszük... Mandulás gesztenyetortahttp://www.izletes.hu/desszert/torta/5172 Jól keverjük ki a tojássárgájákat a 30 dkg cukorral, majd adjuk hozzá a 25 dkg gesztenyemasszát, a kemény habbá vert tojásfehérjét és a zsemlemorzsát. Osszuk két részre a masszát, majd öntsük egy kivajazott, liszttel beszórt tortaformába, és süssük készre. Pirítsuk meg a mandulát 5 dkg cukorban, hűtsük le, majd daráljuk le... Toszkán gesztenyetortahttp://www.nlcafe.hu/gasztro/20051116/toszkan_gesztenyetorta/ Egy nagy tálban keverd össze a gesztenyelisztet 0,5 liter vízzel. Ha gesztenyeliszt helyett gesztenyemasszát használsz, akkor csak néhány evőkanálnyi kell a vízből, viszont kell még hozzá kb. 7 dekányi fehér liszt. Keverd hozzá az olvasztott margarint...
|
| Oldal leírása torta.wyw.hu: Torta katalógus: Finom torta receptek, tortarendelés online. Fényképes esküvői, születésnapi torták. Cukrászatok, tortadíszítés és a tortasütés kellékei. Gyűjteményünkben 262 válogatott torta témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz! Hirdetések
Közösség |